Q&A

Vad är Sportkampen?
Sportkampen är frågesporten som sätter dina kunskaper om sport på prov. Med tusentals frågor i olika Sporter får du nu chansen att briljera med ditt sport-kunnande.
  • Över 10000 frågor i flera olika sporter.
  • Roliga kategorier i varje sport, tex Svensk Fotboll, OS, Svensk Hockey, Zlatan, NHL, NFL, Golf, Simning, Ridsport, och Europeisk Fotboll mfl.
  • Följ rankingen och se hur dina kunskaper står sig mot dina kompisar och i topplistan.
  • Uppgradera till Premium så slipper du reklam och får utökad statistik.
  • Skriv egna frågor till oss. Det gör spelet ännu roligare och ger dig dessutom extra poäng.
Påbörja din kunskapsresa och gå från Nybörjare till legend innan du till slut kan anta dig epitetet mästare i sportkunskap.

På vilka plattformar kan jag spela Sportkampen?
IOS (8 eller senare) och Android

Var kan jag ladda ner Sportkampen?
Appstore och Google play

Hur kommer jag igång med Sportkampen?
Efter att ha laddat ner appen från App Store eller Google Play så registrerar du dig. Sedan kan du välja att utmana dina vänner eller slumpa fram dina motståndare.

Hur spelar jag?
Du slumpar först spelare eller väljer vänner alternativt personer som du spelat mot tidigare och sedan väljer du Tema. Du och din motspelare svarar på samma frågor uppdelat på sex omgångar olika kategorier med tre frågor i varje omgång. Den som börjar spela i varje omgång får välja bland tre slumpmässigt utvalda fråge-kategorier.

När det är din tur i matchen får du en push-notis till din telefon (liknande ett SMS).

Topplistan
Varje tema har en egen topplista samt att blandat temat visar på din totala poäng. Spelar du tex in 100 poäng inom temat ishockey och 50 poäng i temat blandat kommer du ha en poäng i temat blandat på 150 poäng och i temat ishockey 50 poäng (även om du spelat temat blandat och någon kategori inom ishockey.

Hur byter jag användarnamn eller lösenord?
Genom att gå in i Menyn och inställningar kan du byta visningsnamn och lösenord.

Kan jag skicka in egna frågor?
Ja genom att gå in via menyn till Skapa egna frågor. Sedan tittar en redaktör på frågorna innan de godkänns. Du kan se hur många frågor du har fått godkända genom att gå in på din profil. Du får extra poäng och ditt namn publicerat med frågan.

Kan jag bjuda in vänner att spela mot mig?
Ja, det kan du. Genom att söka på deras namn eller “alias”. Du kan även dela appen via knappen Bjud in vänner där det finns flera alternativ att skicka direktmeddelanden till dina vänner.

Hur raderar jag mitt konto?
Genom att gå in på inställningar kan du radera kontot genom att trycka på ”radera konto”

Vem kontaktar jag om appen inte fungerar som den skall?
För att kontakta vår support, var god besök vår Facebook sida: https://www.facebook.com/tv4sportkampen/

Ladda ner Sportkampen nu!

Download iOS Download Android